Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate pentru B2B Synergy SRL

Bun venit pe site-ul nostru web, b2bsynergy.ro. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale în cadrul companiei noastre, B2B Synergy SRL, conform legii române privind protecția datelor cu caracter personal (Legea nr. 677/2001 și Regulamentul (UE) 2016/679).

Respectăm confidențialitatea și protejarea datelor personale ale utilizatorilor noștri. În această politică de confidențialitate, vă explicăm cum colectăm, folosim și protejăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați site-ul nostru.

Colectarea informațiilor personale

Colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați atunci când utilizați site-ul nostru, cum ar fi adresa de e-mail, numele și prenumele, numărul de telefon, adresa poștală și orice alte informații pe care le furnizați voluntar prin intermediul site-ului.

De asemenea, colectăm informații non-personale, cum ar fi adresele IP, tipul de browser și sistemul de operare, datele privind traficul de pe site-ul nostru și informații despre paginile vizitate.

Utilizarea informațiilor personale

Utilizăm informațiile personale pentru a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre, pentru a vă furniza serviciile pe care le solicitați, pentru a vă îndeplini cererile sau pentru a vă oferi suportul necesar. De asemenea, utilizăm informațiile personale pentru a vă trimite oferte, promoții sau actualizări ale serviciilor noastre.

Protecția informațiilor personale

Compania noastră pune mare preț pe protejarea informațiilor personale ale utilizatorilor săi. Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

Divulgarea informațiilor personale

Compania noastră poate dezvălui informațiile personale numai în situațiile prevăzute de lege sau atunci când este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de dvs. Compania noastră poate dezvălui informațiile personale și altor terțe părți în cazul în care sunteți de acord sau dacă este necesar pentru a proteja drepturile noastre.

Drepturile utilizatorilor

Aveți dreptul să solicitați informații cu privire la informațiile personale pe care le colectăm despre dvs., să le corectați, să le ștergeți sau să le blocați, după caz, precum și să vă opuneți utilizării lor în viitor.

B2B Synergy SRL este angajată să protejeze confidențialitatea și securitatea informațiilor cu caracter personal ale clienților și partenerilor săi. Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile cu caracter personal ale clienților și partenerilor noștri. Prin utilizarea website-ului b2bsynergy.ro sau prin furnizarea de informații cu caracter personal către B2B Synergy SRL, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dvs. conform acestei politici de confidențialitate.

Shopping Cart
Scroll to Top