Alege energia solară pentru afacerea ta!

Cu oferta de sisteme fotovoltaice B2B Synergy reduci consumul de electricitate, devii prosumator și clădești un viitor sustenabil.

  • Oferim sisteme fotovoltaice de calitate premium, construite pentru a rezista în timp. Dispunem de un stoc generos, întrucât suntem importator și distribuitor în Romania pentru cele mai noi și performante echipamente din domeniul fotovoltaic.
  • Oferim consiliere pentru compensarea cantitativă și prosumator.
  • Oferim servicii pentru optimizarea și eficientizarea sistemelor din casele dumneavoastră prin automatizare, care duce la creșterea autoconsumului, respectiv care ajută la amortizarea investiției într-un timp mai scurt.

De ce să alegi B2B Synergy?

Tu pur și simplu alegi tipul de panouri dorite, nivelul de enegie dorit, iar de restul ne ocupam noi. Bineînțeles că te va contacta un specialist pentru a discuta detaliile și pentru a programa instalarea.

Economie costuri

Economii de costuri prin reducerea consumului de energie din rețea cu până la 90%

Ajuți planeta

Contribui la un viitor mai verde prin reducerea emisiilor de CO2 cu fiecare kWh produs din energia solară. Iar asta menajeaza resursele finite ale planetei noastre. Si ce ar putea fi mai important decat insasi casa noastra? 

Îți creezi propria energie

Cu cat consumi mai putina energie din retea, cu atat vei plati mai putin. Calitatea de prosumator prin care, îți este plătită energia produsă, neconsumată și returnată în rețea

B2B SYNERGY

  • Peste 438 sisteme instalate
  • Peste 12.700.000 kWh produși
  • Peste 10 ani experiență pe piața energetică
  • Timp redus de implementare proiect

     

Contactează-ne

Contactează-ne

Te rugăm să ne trimiți un mesaj completând formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Proiecte realizate

Shopping Cart
Scroll to Top